Channel: Tobias Holmberg Webbdesigner » zlatan
Browse latest Browse all 3

Orättvis förlust mot Spanien i sista minuten

0
0

Sverige förlorade just matchen mot Spanien i EM 2008, en match som Sverige till den 92:a minuten genomför hur bra som helst, dom lyckas hålla undan för Spanien offensiv, bryter deras spel och Zlatan gör ytterliggare ett mål. Dock var Zlatan tvingad att byta i halvlek för sitt skadade kän vilket gjorde att Sverige förlorade mycket at sitt spel och fick mestadels jaga boll i andra halvlek .Tråkigt och det blir ett sådant enormt antiklimat när det är max 1 minut kvar och vi får inte med oss en frispark som sedan resulterar i ett långt uppspel av Spanien som Villa får ta gpå och Petter Hansson gör en miss som gör att det blir mål, det var alltså en minut kvar, Hur orättvis är inte fotbollsvärlden. Bara att hoppas att det blir oavgjort i matchen mellan Ryssland och Grekland eller att Grekland vinner, vilket inte är troligt då Ryssland leder med 1-0 efter första halvlek.

Nu är det upp till Sverige, för att inte bli utslagna krävs det nog att vi vinner mot Ryssland på onsdag(18/6-08). Kommer bli tufft Ryssland spelar tufft och disiplinerat spel.